Tips mot forkjølelse

Nå er en ny sesong med forskjølelse i gang, og heldigvis for meg klarte jeg å bli det. Svir noe så sinnsykt i halsen, aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Så siden jeg ikke orker å være forkjøla så veldig mye lengre søkte jeg litt rundt på internett om jeg kunne finne noe tips mot forkjølelse. Og heldige meg fant noen enkle tips!

♦ Drikk mye vann! Når man er på vei mot forkjølelse er det viktig å holde kroppen hydrert.

♦ Hold halsen varm! En god varm drikke skader ingen når man er forkjøla. Selv sitter jeg her å drikker kakao. Og et stort varmt skjerf er heller ikke så dumt.

♦ Legg deg tidlig en kveld! Ro kroppen ned en natt, og sov et parr timer ekstra enn det du pleier. Kroppen har bare gått av å hvile. 

Lett trening! Ta og jogg helt enkelt en ettermiddag. Når du holder kroppen i aktivitet får du bedre blodsirkulasjon som styrker immunforsvaret.Noen nyttige tips?

- Margareth

6 kommentarer

Caroline Øyhus

14.sep.2011 kl.16:29

bra tips :)

sv; tusen takk!

omls

14.sep.2011 kl.18:23

Det skal jeg prøve når jeg er forkjøla!!

Takk for tipsene!

Komentere tilbake? :)

Marlene og Martine

14.sep.2011 kl.18:23

er forkjøla nå, så takk for tipsene! hehe:)

Monica

14.sep.2011 kl.18:25

C-vitaminer i tabletter hjelper meg utrolig masse! :) Og Curamed, selvom det smaker hest :p Jeg har også hørt at det skal hjelpe å gå inn i ett rom som er varmt, eller fylle vask/badekar med glovarmt vann og trekke inn dampen.. ;)

God bedring! :)

nike free run dame

14.sep.2011 kl.18:31

Nice blogg!

Billig nike shox sko,Nike Free Run sko,nike max sko,nike shox r4,nike shox nz,100% autentisk Nike Shox sko, gratis frakt, credit card patment,100% safe trade!3-5 dager ankomst!Her må vi ha din favoritt sko!

Nadine Viktoria

14.sep.2011 kl.19:01

Haha, legge meg tidlig og trene er virkelig noe eg burde begynne å gjøre.. :P

Skriv en ny kommentar

hits