Back on track

Hei! Som sakt, skal jeg og Margareth begynne å blogge igjen. Og siden det er nesten ett år siden sist vi snakket til dere, tenkte jeg at jeg kunne oppsumere litt hva som har skjedd det siste året.

Den ''største'' tingen som har skjedd meg meg i år er at marsvinet mitt, Taro døde i vinter. Hadde hatt han siden jeg gikk i 1.klasse og da han døde gikk jeg i 8. Så han var en veldig stor del av livet mitt, og det var utrolig trist og tungt å miste han. Kan virkelig ikke savne han mere. Rip Taro ♥I sommer dro jeg og Margareth til Italia sammen! Møtte masse hyggelige folk, spiste tonnevis med pizza og is, badet, dro på resturanger and so on. Noe av det beste jeg har opplevd. Savner det veldig og hadde gjort alt for å dra tilbake!

Jeg har blitt veldig interessert i foto! Hadde ett lite, vanlig kamera før, men det ble ødelagt. Linsen ville ikke ordentlig ut, det gikk bare noen minutter så var det tomt for strøm og til slutt skudde det seg bare på, og av igjen med en gang. Så i vinter hadde jeg endelig klart å spare nok penger, og kjøpte et speilreflekskamera! Sony alpha a33 ♥ Elsker det!Har også forandret meg en del på utseende. Syns jeg vertfall, men tror ikke jeg skal legge ut noe "før" bilde. Blir bare for flaut..


Forandret meg?

Én kommentar

Lykk

13.sep.2011 kl.20:13

Kjempefint innlegg <33, men det var noe om designet på min blogg og da har jeg svart (som en kommentar på min blogg xD:)

"Jeg kan godt lage ett design jeg ja :D Jeg kan ikke lage det denne uka, men til helgen sender jeg koder osv vis du fortsatt vil ha det ^^ Kontakter deg/dere :F,"

Skriv en ny kommentar

hits